20.5 C
Craiova
joi, 12 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAdăpost canin fără autorizație sanitar-veterinară, depistat de polițiști la Târgu Jiu

Adăpost canin fără autorizație sanitar-veterinară, depistat de polițiști la Târgu Jiu

Un adăpost canin fără autorizație sanitar-veterinară a fost descoperit de polițiști la Târgu Jiu. Adăpostul aparține unei asociații de protecție a animalelor.

„Având în vedere că la nivelul Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Gorj au fost primite mai multe sesizări privind aspecte ilegale în domeniu protecției animalelor, astăzi, polițiști din cadrul BPA, însoțiți de reprezentanți ai DSVSA Gorj și Consiliului Județean Gorj – Serviciul pentru Protecția Animalelor au efectuat cercetări, în incinta unui adăpost canin aparținând unei asociații de profil, ocazie cu care, s-a constatat faptul că adăpostul nu este autorizat sanitar-veterinar.
Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, urmând ca la finalizare să fie înaintat unității de parchet competente, cu propuneri legale”, conform IPJ Gorj.

Polițiștii gorjeni au deschis recent un dosar penal și în cazul adăpostului canin public de la Târgu Jiu, unde 60 de câini au fost eutanasiați săptămâna trecută, pe motiv că nu au fost adoptați.

Citeşte şi: Două persoane, accidentate pe trecere de pietoni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS