17.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCe artişti a ochit Primăria Craiova pentru Revelion şi cât ne costă distracţia

Ce artişti a ochit Primăria Craiova pentru Revelion şi cât ne costă distracţia

Primăria Craiova a lansat zilele acestea o procedură proprie de atribuire a unui contract de achiziţie publică având drept obiect servicii de organizare a petrecerii de Revelion 2024-2025. Conform documentaţiei publicate pe site-ul instituţiei, capetele de afiş ale evenimentului ar urma să fie Lupii lui Calancea şi Surorile Oşoianu.

Cât ne costă distracţia de Revelion

La scurt timp după ce Primăria Municipiului Craiova a anunţat condiţiile de înscriere la Târgul de Crăciun pentru potenţialii comercianţi, administraţia a demarat şi procesul de pregătire a petrecerii de final de an.
Astfel, pe site-ul Primăriei a fost publicată documentaţia privind o procedură proprie pentru atribuirea contractelor de achiziţie publică/acordurilor cadru ce au ca obiect servicii sociale şi alte servicii specifice. Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preţ.
Valoarea totală pentru serviciile solicitate este estimată la 657.525 lei fără TVA, adică aproximativ 130.000 euro.

Care este programul dorit de municipalitate

Conform caietului de sarcini, programul de Revelion ar urma să fie susţinut de DJ Emil Safta – prestaţie cu durata de 60 de minute, Andrei Bănuţă & Band – prestaţie cu durata de 45 de minute, Lupii lui Calancea şi Surorile Oşoianu – prestaţie cu durata de 80 de minute, Killa Fonic – prestaţie cu durata de 45 de minute. Evenimentul ar urma să fie prezentat de actorul Cosmin Dolea, în calitate de MC.

Ofertele se deschid pe 23 august

Conform documentaţiei publicate pe 13 august pe site-ul municipalităţii, ofertele ar urma să fie deschise vineri, 23 august. Aşadar, numai 10 zile au avut la dispoziţie cei interesaţi pentru a depune o ofertă pentru organizarea petrecerii de final de an de la Craiova.

Ofertanţii trebuie să prezinte un acord semnat din partea artiştilor Lupii lui Calancea şi Surorile Oşoianu, respectiv Killa Fonic, sau din partea reprezentanţilor acestora, prin care să se ateste acceptul şi disponibilitatea acestora de a fi prezenţi la spectacolul de Revelion din Craiova.
Petrecerea de Revelion din centrul Craiovei ar urma să se desfăşoare în acelaşi loc ca până acum, cu scena amplasată pe strada A.I. Cuza, în zona Universităţii.

Anul trecut, s-au solicitat bani în plus pentru organizarea Revelionului

Anul trecut, serviciul Imagine din cadrul Primăriei Craiova a solicitat suplimentarea sumelor pentru organizarea spectacolului de Revelion cu 200.000 lei, considerând necesară o sumă de aproximativ 700.000 lei: „Prin nota de fundamentare din decembrie 2022 privind cheltuielile, Serviciul Imagine a solicitat 610.000 de lei pentru decontarea evenimentului Revelion 2022 – 2023. În urma prospectării pieţei, Serviciul a constatat că anul acesta este necesară o sumă de aproximativ 700.000 de lei.”
Ediţia din acest an îşi propune, conform anunţului primăriei, să se încadreze în 657.525 lei fără TVA.

Programul detaliat al serii de Revelion

Conform programului menţionat în propunerea elaborată de Primărie, Revelionul de la Craiova ar urma să înceapă la ora 20, cu muzica ambientală. Între 20:50 şi 21:50, DJ Emil Safta va mixa pe scena din centrul oraşului, precedând momentul muzical susţinut de Andrei Bănuţă & Band. Artiştii principali, Lupii lui Calacea şi Surorile Oşoianu ar urca pe scenă la 22:55, rămânând până după miezul nopţii, de la 00:30 fiind planificat momentul Killa Fonic. Spectacolul de Revelion se încheie la 1:30.

Ediţia precedentă a Revelionului de la Craiova i-a avut în reflector pe Mira, Raluka și Balkanic Project şi trupa locală The Southern Cockroaches. Evenimentul a fost prezentat de MC Tom Crîngureanu.

CITEŞTE ŞI: Cazurile Covid, creştere exponenţială. Care este situaţia la Spitalul de Infecţioase din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS