17.8 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Primăria Peștișani a amendat firma care execută lucrări la rețeaua de apă și canal

Gorj: Primăria Peștișani a amendat firma care execută lucrări la rețeaua de apă și canal

Primăria Peștișani, Gorj, a amendat recent firma care execută lucrări la rețeaua de apă și canalizare din localitate. Străzile au fost lăsate sparte. În total au fost aplicate 6 amenzi în valoare cumulată de 15.000 de lei.

„În această săptămână am decis să iau din nou măsuri vizavi de constructorul care efectuează lucrările pentru modernizarea rețelei de apă și înființarea celei de canalizare. Astfel, Primăria Peștișani a dat un nou set de amenzi pentru fiecare stradă unde nu sunt asigurate condiții corespunzătoare pentru derularea în condiții optime a traficului rutier ca urmare a lucrărilor executate pentru realizarea investițiilor mai sus amintite.

O amendă înseamnă 2.500 lei pt o stradă. Săptămâna aceasta au fost date 6 amenzi totalizând 15.000 lei. Astfel de amenzi au mai fost date în acest an și vom continua până când constructorul va înțelege că trebuie să respecte contractul pe care îl are cu APAREGIO Gorj și să acorde respectul cuvenit și locuitorilor comunei Peștișani”, conform lui Cosmin Pigui, primarul din Peștișani.

Citește și: Un șofer prins băut și fără ITP la mașină, s-a făcut criță, a pus alte plăcuțe și a plecat iar la drum

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS