22.6 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean reţinut după ce şi-a ameninţat fosta concubină şi a distrus autoturismul părinţilor acesteia

Craiovean reţinut după ce şi-a ameninţat fosta concubină şi a distrus autoturismul părinţilor acesteia

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliţie Rurală Melineşti au reținut duminică, pentru 24 de ore, un bărbat, de 35 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, de o femeie din comuna Şimnicu de Sus, sat Albeşti, că fostul ginere al familiei vecine se află la poarta imobilului acestora, din localitate, unde provoacă scandal şi ar fi distrus un autoturism.

Oamenii legii sosiţi la faţa locului au identificat un bărbat, de 35 de ani, din Craiova, şi au stabilit că acesta ar fi ameninţat-o pe fosta concubină, o femeie de 32 de ani, care se afla la locuinţa părinţilor săi din Albeşti.

Totodată, bărbatul ar fi provocat distrugeri unui autoturism ce aparţine tatălui fostei concubine.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Faţă de bărbat a fost emis un ordin de protectie provizoriu, pentru cinci zile.

Duminică, la ora 13.00, bărbatul şi-ar fi contactat fosta soţie telefonic, prin intermediul rețelelor de socializare, şi ar fi amenințat-o atât pe ea, cât și pe membrii familiei acesteia.

Craioveanul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri şi apoi reţinut pentru 24 de ore. Azi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citeşte şi: Vâlcea: Şofer rănit într-un accident la Slătioara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS