25.6 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Bărbat reținut pentru infracțiuni rutiere, după ce a fost denunțat de către mama sa

Gorj: Bărbat reținut pentru infracțiuni rutiere, după ce a fost denunțat de către mama sa

O mamă din Gorj și-a denunțat fiul la poliție, după ce acesta ar plecat cu o mașină la plimbare, deşi are permisul auto suspendat și se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii din Bumbești-Jiu au fost sesizați telefonic, duminică, de o femeie, de 66 de ani, din sat Lăzărești, că fiul său, de 39 de ani, ar fi plecat cu autoturismul de la domiciliu spre orașul Bumbești-Jiu, deși acesta nu deține permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice.

La scurt timp de la sesizare, bărbatul a fost depistat și identificat de polițiști pe strada Aleea Gării, din orașul Bumbești-Jiu, fiind condus la sediul poliției orașului Bumbești-Jiu pentru continuarea verificărilor și a stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,08 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificării bărbatului în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism, având dreptul de a conduce suspendat, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Bărbatul a fost reţinut luni pentru 24 de ore.

Citeşte şi: Bărbat din Bistreţ, reţinut după ce a făcut scandal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS