22.6 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Un şofer fără permis care fugea cu poliţiştii pe urme a intrat într-un cap de pod

Olt: Un şofer fără permis care fugea cu poliţiştii pe urme a intrat într-un cap de pod

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au reținut duminică un tânăr, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a avea permis.

Duminică, în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana, în timp ce desfășurau activități specifice în localitatatea Brebeni, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism.

Întrucât conducătorul auto nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, cu semnalele luminoase și sonore în funcțiune. Şoferul nu s-a supus somațiilor, iar polițiștii au executat 11 focuri de avertisment cu armamentul din dotare.

La scurt timp, în localitatea Izvoarele, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Şofer fără permis

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr, de 33 de ani, care nu are permis. La controlul corporal a fost găsit asupra sa material vegetal, de culoare verde-olive. Acesta a fost ridicat de poliţişti şi urma să fie înaintat, împreună cu documentația întocmită, unității competente cu continuarea cercetărilor.

Tânărul a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu cel DrugTest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmînd să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.

Citeşte şi: O craioveancă a dispărut după ce a fost externată din spital

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS