22.6 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjŞapte persoane, între care și un bebeluș de 9 luni, implicate într-un grav accident rutier la Târgu Jiu

Şapte persoane, între care și un bebeluș de 9 luni, implicate într-un grav accident rutier la Târgu Jiu

Un grav accident rutier s-a produs azi-noapte la Târgu Jiu. Două autoturisme în care se aflau şapte persoane s-au ciocnit. Şase dintre acestea, între care și un copil de 9 luni au fost transportate la spital.

„În jurul orei 23.00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe centura municipiului Târgu Jiu – între Botorogi și strada Ana Ipatescu, în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și patru ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în evenimentul rutier au fost implicate şapte persoane: trei bărbați, trei femei și un copil în vârstă de 9 luni, una dintre acestea fiind încarcerată. S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a persoanei încarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte victime.

Două persoane de sex masculin cu vârste de 17 și 21 de ani, trei persoane de sex feminin cu vârste de 20, 28 și 36 de ani și copilul în vârstă de 9 luni au fost transportați la Unitatea de Primiri-Urgențe a Spitalului din Târgu Jiu. Un bărbat a fost evaluat medical la fața locului, dar a refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare. Ulterior, copilul a fost transportat la spitalul din Craiova”, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Citeşte şi: Accident la Cetate: Mașină făcută praf după un impact cu un copac

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS