17.9 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: A murit fostul judecător Constantin Măruță, tatăl lui Cătălin Măruță

Târgu Jiu: A murit fostul judecător Constantin Măruță, tatăl lui Cătălin Măruță

Fostul judecător Constantin Măruță, din Târgu Jiu, a încetat din viață. Constantin Măruță a fost mai mulți ani vicepreședintele Tribunalului Gorj. Este tatăl vedetei tv Cătălin Măruță.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, a anunțat Cătălin Măruță pe pagina sa de socializare.

„Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, conform unei postări a Andrei Măruță, soția lui Cătălin Măruță.

Citeşte şi: Mehedinţi: Aproape 700 de incendii de vegetaţie în acest an

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS