15.1 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalRAT Craiova emite carduri noi pentru elevi. Ce acte sunt necesare

RAT Craiova emite carduri noi pentru elevi. Ce acte sunt necesare

Dat fiind faptul că începutul de an școlar se apropie, dar și că vechile carduri de călătorie pe traseele RAT expiră azi, regia va elibera carduri noi pentru elevi.

Ce acte sunt necesare

În acest sens RAT Craiova face următorul anunț:

Cu privire la emiterea titlurilor de călătorie pentru elevi (carduri noi) sau reînnoirea acestora (carduri emise anterior și valabile până la data de 31.08.2024), RAT SRL Craiova vă informează că sunt necesare următoarele documente:

1) 𝗖𝗮𝗿𝗻𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗲𝗹𝗲𝘃, care va avea înscris pe prima filă codul numeric personal al elevului și numărul matricol sau 𝙖𝙙𝙚𝙫𝙚𝙧𝙞𝙣𝙩̧𝙖 emisă de unitatea de învățământ pentru anul şcolar în curs, în original, după cum urmează:

– Pentru perioada de valabilitate 01-30 septembrie 2024 – carnetul de elev vizat pentru anul școlar anterior, cu excepția elevilor ce vor urma clasa IX-a sau care au terminat clasa XII-a, cărora li se va reînnoi titlul de călătorie doar pe baza adeverinței emisă de unitatea de învățământ unde vor urma cursurile anului școlar 2024-2025.

– Pentru perioada de valabilitate 01 octombrie 2024 – 31 august 2025 – carnetul de elev vizat pentru anul școlar în curs/ adeverința emisă de unitatea de învățământ.

2) 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲, în original, 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲𝗹𝗲𝘃𝗶𝗶 cu vârsta 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟭𝟰 𝗮𝗻𝗶;

3) 𝗖𝗲𝗿𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗻𝗮𝘀̗𝘁𝗲𝗿𝗲, în copie, pe suport hârtie sau electronic, 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲𝗹𝗲𝘃𝗶𝗶 cu vârsta 𝘀𝘂𝗯 𝟭𝟰 𝗮𝗻𝗶.

4) În situația emiterii cardurilor noi, se va prezenta și „𝗗𝗲𝗰𝗹𝗮𝗿𝗮𝘁̗𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘀𝗶𝗺𝘁̗𝗮̆𝗺𝗮̂𝗻𝘁 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗮𝗰𝗼𝗿𝗱𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗿𝗲𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗮𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗰𝘂 𝗰𝗮𝗿𝗮𝗰𝘁𝗲𝗿 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗰𝗮̆𝘁𝗿𝗲 𝗥.𝗔.𝗧. 𝗦𝗥𝗟 – 𝗖𝗿𝗮𝗶𝗼𝘃𝗮”, care, pentru minorii care nu au împlinit vârsta de 16 ani, va fi completată și semnată de către părinții/ tutorii/ reprezentanții legali ai acestora.

Documentele menționate în precedent sunt solicitate în conformitate cu HG 810/08.09.2023 și cu Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE”.

NOTĂ: Puteți solicita „𝗗𝗲𝗰𝗹𝗮𝗿𝗮𝘁̗𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘀𝗶𝗺𝘁̗𝗮̆𝗺𝗮̂𝗻𝘁 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗮𝗰𝗼𝗿𝗱𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗿𝗲𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗮𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗰𝘂 𝗰𝗮𝗿𝗮𝗰𝘁𝗲𝗿 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗰𝗮̆𝘁𝗿𝗲 𝗥.𝗔.𝗧. 𝗦𝗥𝗟 – 𝗖𝗿𝗮𝗶𝗼𝘃𝗮” la punctele de vânzare a titlurilor de călătorie sau o puteți descărca accesând linkul http://www.rat-craiova.ro/docs/informare-si-consimtamant.pdf

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS