18.4 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Trei persoane, reținute în urma unui scandal la Aninoasa

Gorj: Trei persoane, reținute în urma unui scandal la Aninoasa

Trei persoane suspecte pentru săvârşirea unor infracţiuni de lovire şi alte violenţe au fost reținute de procurorii gorjeni în urma unui scandal produs pe o terasă din comuna Aninoasa, județul Gorj.

În aceeaşi cauză se fac cercetări şi cu privire la o altă persoană, inculpatul S.D., care a fugit de la locul faptei, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat.

A vrut să omoare doi oameni pentru că nu-i plătiseră baloții de paie

Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză s-a reţinut că, în seara zilei de 01.09.2024, în jurul orelor 19.00, pe raza comunei Aninoasa, sat Aninoasa, judeţul Gorj, lângă terasa magazinului „La Onuţu”, pe carosabil, în loc public, a avut loc un conflict spontan, context în care inculpatul S.D. a scos un cuţit tip briceag cu care a aplicat lovituri celor două persoane vătămate M.I şi C.V.

Persoana vătămată C.V. a fost lovită de către inculpatul S.D. cu briceagul în zona spatelui şi în abdomen, cu penetrarea cavităţii abdominale, leziunile produse necesitând pentru vindecare 25-30 de zile îngrijiri medicale, iar persoana vătămată M.I. a fost lovită de acelaşi inculpat cu briceagul în abdomen, leziunile produse necesitând pentru vindecare 25-30 de zile îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa victimei. S-a reţinut de procuror că inculpatul S.D. a acţionat cu intenţia de a suprima viaţa celor două persoane vătămate. În aceleaşi împrejurări, a fost tulburată ordinea şi liniştea publică.

„Cu aproximativ 20 de minute în urmă, inculpaţii S.U. şi S.V., soţia, respectiv fiul inculpatului S.D., au fost implicaţi într-un conflict verbal spontan cu persoana vătămată M.I., care se afla pe terasa din faţa localului, legat de achiziţionarea de către familia S… a unor baloţi de iarbă de la persoana vătămată, fără a achita contravaloarea acestora.

Inculpatul S.D. a scos cuţitul tip briceag cu care a lovit cele două persoane vătămate, M.I. şi C.V., în contextul în care conflictul verbal s-a transformat într-unul fizic, cu pumnii şi picioarele, între cei trei inculpaţi – soţia şi cei doi fii ai inculpatului S.D., pe de o parte şi persoanele vătămate M.I. şi C.V. (unchi şi nepot), precum şi persoana vătămată P.O.C., pe de altă parte. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a formulat propunere de arestare preventivă a celor patru inculpaţi, pentru 30 de zile, la Tribunalul Gorj”, conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Citeşte şi: Cinci adolescenţi au ucis un bătrân care îşi plimba câinele într-un parc din Anglia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS