18.4 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinți: O tânără a murit după ce un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp de curent

Mehedinți: O tânără a murit după ce un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp de curent

O tânără a murit după ce șoferul mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului și a intrat cu vehiculul într-un stâlp de curent. Accidentul a avut loc duminică dimineață, în localitatea mehedințeană Gogoșu.

Conform unor surse, tânăra de 23 de ani locuia cu părinții în Germania și venise recent acasă, în concediu.

Era pasageră într-un Volkswagen când, din motive care urmează să fie stabilite, șoferul de 22 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp.

Impactul a fost atât de puternic, încât motorul autoturismului a zburat la câțiva metri distanță. 

Pentru tânăra de 23 de ani, accidentul a fost fatal. Echipele de salvare au ajuns rapid la locul tragediei, însă nu au mai putut să o salveze. Medicii au declarat decesul.

Șoferul a fost transportat de urgență la spital.

„La data de 01 septembrie a.c., ora 07.03, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic cu privire la faptul că pe DJ 606, în comuna Gogoșu s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șimian și Biroului Rutier care, din cercetările efectuate, au stabilit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Gogoșu, în  timp ce conducea un autoturism pe DJ 606, în comuna Gogoșu ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de pe marginea părții carosabile. Din accident, a rezultat decesul unei tinere de 23 de ani, pasager în autoturism, și vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi: Cinci adolescenţi au ucis un bătrân care îşi plimba câinele într-un parc din Anglia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS