18.4 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Un polițist a murit după ce a făcut o depăşire riscantă şi a intrat într-un TIR

Mehedinţi: Un polițist a murit după ce a făcut o depăşire riscantă şi a intrat într-un TIR

Un poliţist din cadrul IPJ Mehedinţi a murit, luni noapte, după ce a făcut o depăşire riscantă şi a intrat într-un TIR. Accidentul s-a produs pe DN 6, în localitatea mehedinţeană Gura Văii.

Din primele date, poliţistul de 42 de ani a intrat cu mașina în depășirea unui autotren și s-ar fi izbit de un alt TIR, care circula pe contrasens. Impactul a fost teribil. Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare, iar șoferul a murit pe loc. 

„Noaptea trecută, la ora 1.15, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic că pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier care, din cercetările efectuate, au stabilit că un bărbat de 42 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-ar fi angajat în depășirea unui ansamblu de vehicule și ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 53 de ani. Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Conducătorii celor două tiruri au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Bărbatul, care lucra la Serviciul de Investigații Criminale, se îndrepta spre Orşova. Lucra în MAI din 2003 şi era tatăl unei fetițe. În momentul producerii accidentului era în timpul liber. 

Citeşte şi: Un val de praf venit din Asia Centrală va traversa România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS