11.4 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Polițiștii au lovit mortal un câine cu autospeciala, după care l-au amendat pe proprietar

Gorj: Polițiștii au lovit mortal un câine cu autospeciala, după care l-au amendat pe proprietar

Caz nemaiîntâlnit în județul Gorj. La Polovragi, un echipaj de poliție a lovit mortal cu autospeciala un câine, după care l-a amendat pe proprietar că a lăsat animalul nesupravegheat.

Autospeciala se afla în misiune. Proprietarul animalului a cerut socoteală oamenilor legii, după ce a văzut animalul fără suflare. Omul a fost amendat.

În legătură cu acest caz, IPJ Gorj a comunicat următoarele:

„În seara de 3 septembrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, din localitatea Polovragi, cu privire la faptul că ar fi fost lovit cu palma în zona feței de către un vecin.

În urma sesizării, o patrulă formată din polițiști din cadrul posturilor de poliție Baia de Fier și Polovragi s-a deplasat la fața locului în regim prioritar, în timpul deplasării lovind cu autospeciala de poliție un exemplar canin ce se afla nesupravegheat pe marginea drumului.

Conducătorul autospecialei a raportat evenimentul, fiind luate măsuri în consecință față de stăpânul exemplarului canin, pentru lăsarea animalelor nesupravegheate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991″, potrivit IPJ Gorj.

Citeşte şi: Poliţist în timpul liber, prins băut la volan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS