15 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinți: Trei bărbați, anchetați pentru lovire, furt calificat, distrugere și tulburarea liniștii publice

Mehedinți: Trei bărbați, anchetați pentru lovire, furt calificat, distrugere și tulburarea liniștii publice

Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată miercuri seară, la ora ora 21.52, că pe bulevardul Splai Mihai Viteazu, la scara unui bloc, are loc un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii au stabilit că în jurul orei 21.50, în urma unui conflict spontan, trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani ar fi lovit alte două persoane de 24, respectiv 32 de ani. Persoanele vătămate nu au necesitat îngrijiri medicale.

În timpul conflictului, una dintre victime și-ar fi pierdut telefonul mobil, polițiștii stabilind că i-ar fi fost sustras de unul dintre agresori.

Pentru înlăturarea stării de pericol, polițiștii au completat formulare de evaluare a riscului, constatând că există un risc iminent. Față de cei trei bănuiți au fost emise ordine de protecție provizorii, pentru cinci zile.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Judecătorii i-au pus apoi sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuatesub aspectul săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, furt calificat, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citeşte şi: Peste 1.800 de gorjeni dețin mii de arme letale și neletale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS