17.8 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalCât va costa din 2025 distracția la Water Park

Cât va costa din 2025 distracția la Water Park

Se majorează taxele și la Water Park Craiova. Anul 2025 va veni cu prețuri mai mari și pentru accesul la complexul de agrement acvatic din Parcul Tineretului, care pe timpul verii este o adevărată atracţie pentru craioveni.

Potrivit proiectului de hotărâre privind stabilirea şi aprobarea nivelurilor impozitelor şi taxelor locale în municipiul Craiova, pentru anul 2025, aflat în consultare publică, rata inflației aplicată de anul viitor – 10,4% își va pune amprenat și pe taxa de intrare la Water Park.
Iată care va fi nivelul taxelor speciale pentru utilizarea Complexului de agrement acvatic „Water Park“, în 2025:
25 lei/oră accesul la bazin (23 lei, în 2024);
7 lei/oră taxă depășire pachet (6 lei, în 2024);
61 lei/zi accesul la bazin (55 lei, în 2024);
61 lei/3 ore de acces bazin + acces saună (55 lei/3 ore, în 2024);
4 lei/oră accesul însoțitorului copilului la cursul de înot (4 lei, în 2024);
39 lei accesul la evenimente (35 lei, în 2024);
72 lei suprataxa pentru pierdere brățară (65 lei, în 2024).

Abonamente mai scumpe

Şi valoarea abonamentelor creşte după ce se aplică rata de 10,4%. În plus apar abonamente noi.
Craiovenii care vor să aibă acces nelimitat la Water Park pe parcursul unei luni întregi trebuie să plătească 331 de lei în loc de 300 de lei, cât plăteau anul trecut.


Pentru un abonament nominal, cei interesaţi să meargă la Water Park 180 de zile vor plăti 1.656 de lei mai mult cu 156 de lei faţă de anul trecut. Pentru 30 de zile acces nelimitat la bazin, dar şi la saună, în perioada 1 septembrie şi 31 mai, craiovenii vor plăti 442 de lei.
Părinţii care vor să-şi însoţească micuţii la cursurile de înot şi vor să aibă acces în interior pentru o lună vor plăti 25 de lei. Este vorba de un abonament care nu a fost în anul 2024. Dacă însoţitorul copilului doreşte să-şi facă abonament pentru o perioadă de 180 de zile, o singură intrare, va plăti cu 10 lei mai mult faţă de anul 2024, adică 110 de lei.
221 lei va costa abonamentul nominal pentru accesul unui însoțitor (acces nelimitat, valabilitate 180 de zile).
Taxa pentru închirieri spaţii pentru reclamă creşte şi ea de la 150 lei/mp/lună la 166 de lei.

Water Park-ul din Craiova
Water Park-ul din Craiova

Ce reguli trebuie respectate la Water Park Craiova

Craiovenii care aleg să meargă la Complexul de agrement acvatic din Parcul Tineretului, trebuie să știe că Water Park-ul are un regulament de funcționare care impune anumite restricții pentru clienți.
În primul rând trebuie știut faptul că programul de funcționare al complexului este zilnic, între orele 10.00 și 21.30, însă accesul la tobogane se poate face numai între orele 11.00 și 18.00 în sezonul rece și 11.00 și 19.00, în sezonul cald.

În zilele cu evenimente, programul complexului acvatic Water Park se prelungește până la ora 04.00.
Vizitatorii au obligația de a respecta îndrumările, instrucțiunile personalului și ale panourilor de atenționare. În caz contrar, Complexul Acvatic –Water Park Craiova nu își asumă responsabilitatea pentru accidentele provocate de către beneficiari.
În cazul condițiilor meteo nefavorabile: furtuni, fulgere, vânt puternic, clienții sunt obligați să părăsească bazinele exterioare și complexul pentru siguranță.

Bazinele de la Water Park a

Vizitatorii vor intra în incintă doar pe bază de bilet sau abonament și vor purta o brățară.
Este interzis accesul cu animale de orice fel în interiorul complexului de agrement. Este interzis accesul cu arme de foc letale sau neletale și orice alte arme, orice obiect capabil sau aparent capabil să lanseze proiectile sau să provoace răni; copii și imitații ale armelor de foc; dispozitive paralizante sau neutralizante; arme cu electroșocuri; obiecte contondente.
Este interzisă introducerea în incinta ștrandului de alimente sau băuturi din afara complexului de agrement. Se permite introducerea și consumul în incintă a alimentelor și băuturilor speciale pentru vizitatorii copii în vârstă de până la 3 ani.
Brățara de acces trebuie păstrată de către fiecare vizitator și predată la ieșirea din incintă.


Este interzis accesul în incinta complexului de agrement pentru persoanele care suferă de afecțiuni ce pot genera pierderea temporară a cunoștinței, convulsii sau alte asemenea, afecțiuni cardio-vasculare, boli contagioase, persoanele cu răni deschise, erupții cutanate, persoanele care sunt sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor .
În toate zonele din interior, este strict interzisă purtarea încălțămintei de stradă și a hainelor de stradă. Accesul în apă, în bazine sau pe tobogane se face doar în costum de baie.
Toboganele pot fi folosite doar cu echipamente oferite de către Water Park: colace de alunecare și nu pot fi aduse altele din exterior. Este interzisă deversarea oricăror fluide umane în apă sau pe plajă, nu se scuipă, nu se suflă nasul.
Regulamentul conține mai multe condiții pe care vizitatorii trebuie să le respecte fie că merg în zona de bazine, la saună sau fitnes. Acesta urmează să fie aprobat în Consiliul Local.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS