19.5 C
Craiova
marți, 1 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn agent de poliție acuză că a fost agresat de un șef în sediul Poliției Rovinari

Un agent de poliție acuză că a fost agresat de un șef în sediul Poliției Rovinari

Un agent de poliție din comuna Negomir acuză că ar fi fost agresat fizic în sediul Poliției Rovinari. Polițistul s-a deplasat la secția Rovinari, care are în subordine Postul de Poliție din Negomir, pentru a cere lămuriri legat de o instruire.

Unul dintre șefii Poliției Rovinari s-a arătat deranjat de faptul că agentul pune întrebări și l-ar fi lovit și scos din sediu. Cel care susține că a fost agresat și-a anunțat superiorii. Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a anunțat că va face un control la Poliția Rovinari în urma celor întâmplate.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public privind un conflict dintre doi polițiști, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj este abilitat să comunice următoarele:

Din dispoziția conducerii IPJ Gorj, s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Compartimentului Control Intern și Serviciului Ordine Publică, care s-au deplasat la sediul Poliției Orașului Rovinari, iar după primele verificări a reieșit faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, ar fi avut loc un conflict spontan între doi polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari.

La nivelul IPJ Gorj au fost dispuse verificări interne, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, pentru competentă soluționare”, conform IPJ Gorj.

Citeşte şi: Gorj: Rămășițe umane găsite în zona unei foste stații de carburant din Bâlteni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS