20.1 C
Craiova
miercuri, 2 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Tânăr anchetat pentru violență în familie după ce a încălcat ordinul de protecție cerut de soția sa

Târgu Jiu: Tânăr anchetat pentru violență în familie după ce a încălcat ordinul de protecție cerut de soția sa

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați marţi, prin apelul 112, de o femeie, că fiica sa este urmărită de soț și are ordin de protecție împotriva acestuia.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o femeie, de 34 de ani, se afla în scara blocului unde locuiește, pe raza municipiului, ar fi fost lovită cu piciorul și amenințată cu moartea de către că soțul său, de 30 de ani, cei doi fiind în procedură de divorț.

De asemenea, polițiștii au constatat că împotriva bărbatului era emis un ordin de protecție de către Judecătoria Târgu Jiu, începând cu data de 20.09.2024, acesta încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecție, prin aceea că s-a apropiat la o distanță mai mică de 1.000 m față de soția sa.

S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea prevederilor dispuse prin ordinul de protecție.

Citeşte şi: Sute de mineri din CEO protestează în fața Guvernului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS