20.1 C
Craiova
miercuri, 2 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Zeci de elevi, găsiți de polițiști și jandarmi în baruri

Târgu Jiu: Zeci de elevi, găsiți de polițiști și jandarmi în baruri

Polițiști din cadrul Biroului Siguranța Școlară, alături de jandarmi și polițiști locali, au desfășurat în ultimele zile activități pentru prevenirea și combaterea absenteismului școlar, respectiv pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de substanțe interzise în zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar din județul Gorj, la unitățile de alimentație publică, săli de jocuri de noroc și pariuri sportive.

Peste 90 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au legitimat aproximativ 300 de elevi, iar 35 dintre aceștia absentau de la orele de curs.

Polițiștii de siguranță școlară au adresat Inspectoratului Școlar Județean Gorj o informare în referire la elevii care au fost identificați absentând.

Echipele mixte au verificat peste 94 de unități de alimentație publică, 18 de săli de jocuri de noroc și pariuri sportive și alte 78 de zone adiacente unităților de învățământ, fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale în cuantum de aproape 5.000 de lei.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Tânăr anchetat pentru violență în familie după ce a încălcat ordinul de protecție cerut de soția sa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS