22 C
Craiova
vineri, 4 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn câine rămas fără hrană și apă, pe domeniul public, preluat de Serviciul pentru Protecția Animalelor Gorj

Un câine rămas fără hrană și apă, pe domeniul public, preluat de Serviciul pentru Protecția Animalelor Gorj

Un câine care suferea de foame și de sete a fost preluat de Serviciul pentru Protecția Animalelor Gorj. Animalul se afla pe un teren din comuna Prigoria și nu este microcipat.

„Astăzi, ne-am deplasat în orașul Târgu Cărbunești, împreună cu IPJ Gorj – Postul de Poliție Prigoria, cu privire la punerea în aplicare a unui ordin de plasare a animalului în adăpost, a unui exemplar canin care se afla pe domeniul public și este lipsit de adăpost, hrană și apă.

La fața locului s-a constatat că exemplarul canin, mascul, rasa metis Cane Corso, cu vârsta aproximativă de 7-8 ani, culoare maro cu negru, nemicrocipat, nesterilizat, se află pe domeniul public fiind lipsit de hrană, apă și adăpost corespunzător.

Acesta a fost transportat către clinica veterinară pentru a se asigura tratamentul și intervențiile de specialitate necesare”, a declarat Luis Popa, directorul Serviciului pentru Protecția Animalelor din cadrul Consiliului Județean Gorj.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Zeci de participante la „Școala Mamei”, un eveniment dedicat mamelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS