14.5 C
Craiova
luni, 7 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjZiua Recoltei, la Târgu Jiu

Ziua Recoltei, la Târgu Jiu

Duminică, 13 octombrie, începând cu ora 9.00, în Piața Centrală din Târgu Jiu, se va desfășura „ZIUA RECOLTEI, ZIUA PRODUSULUI GORJENESC”. Evenimentul este organizat de Edilitara Public Târgu Jiu.

Va avea loc o expoziție de utilaje agricole, un concurs dedicat stadurilor de legume și fructe. Va fi amenajată o mustărie și un atelier de olărit.

„Vă așteptăm să luați parte la activitățile pregătite cu ocazia acestei zile, să participați la concursuri, să încercați produsele tradiționale naturale, să vizitați standurile și să vizualizați decorul tematic realizat pentru această sărbătoare.
Pe scenă, în deschidere, vor urca membrii Fanfarei „Armonia”. Pe parcursul zilei, Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu va susține un recital de excepție.

Vă așteptăm în număr cât mai mare, pentru a serba așa cum se cuvine ziua în care îi felicităm pe cei ce au trudit tot anul pentru o recoltă bogată, ziua în care degustăm și ne bucurăm de roade, de produsele noastre autentice!”, conform Edilitara Public Târgu Jiu.

Citeşte şi: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă, în Franța

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS