22.9 C
Craiova
joi, 10 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMehedinţi: O femeie l-a luat la palme pe stradă pe un bărbat care îi datora bani

Mehedinţi: O femeie l-a luat la palme pe stradă pe un bărbat care îi datora bani

O femeie din Drobeta Turnu-Severin l-a luat la palme pe stradă pe un bărbat care îi datora bani, apoi a sunat la 112. Femeia este acum cercetată pentru lovire sau alte violenţe.

Jandarmii mehedinţeni au intervenit pentru aplanarea unui conflict între o femeie şi un bărbat, din cauza unei sume de bani pe care bărbatul i-o datora femeii. După ce l-a lovit pe bărbat, femeia a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a reclama incidentul.

”O datorie neachitată a fost mărul discordiei dintre o femeie şi un bărbat, care au încercat să rezolve problema, miercuri, 9 octombrie, pe o stradă din cartierul CET Nord din Drobeta Turnu Severin. Situaţia a escaladat rapid într-un conflict, femeia lovindu-l pe bărbat în zona feţei, după care aceasta a reclamat incidentul, apelând serviciul de urgenţă 112”, a transmis joi Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi.

Jandarmii veniţi la locul incidentului au constatat că între cele două persoane există o stare tensionată, din cauza unei sume de bani cu care bărbatul era dator de ceva vreme, acesta fiind şi motivul pentru care femeia a recurs la violenţă.

Femeia s-a ales cu dosar pentru lovire sau alte violenţe, ceecetările fiind continuate de poliţişti.

Citeşte şi: România şi Bulgaria au cea mai mare rată a mortalităţii în accidente rutiere din UE

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS