18.4 C
Craiova
duminică, 13 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: O șoferiță a intrat cu mașina în gardul unui imobil după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor

Gorj: O șoferiță a intrat cu mașina în gardul unui imobil după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor


O șoferiță care nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor a făcut accident cu mașina pe care o conducea. Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina, în timp ce se aflau ieri în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DN 6 B, din direcția localității Hurezani către Crușeț, însă conducătorul auto nu a oprit.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, care și-a continuat deplasarea pe DN 6 B, iar în localitatea Stoina, într-o curbă la stânga, conducătorul auto a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu mai mulți arbori și cu gardul unui imobil. Polițiștii au procedat la identificarea conducătorului auto, în identitatea unei femei, de 23 de ani, din localitatea Moneasa, județul Arad, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma accidentului a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

CITEȘTE ȘI: Festivalul Tocanului, la Novaci

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS