24.5 C
Craiova
luni, 14 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Un bărbat cu boli psihice și-a înjunghiat mortal mama

Olt: Un bărbat cu boli psihice și-a înjunghiat mortal mama

Un bărbat, de 49 de ani, din județul Olt, și-a înjunghiat mortal mama, în vârstă de 84 de ani, apoi a anunțat la 112 că şi-a găsit mama fără cunoştinţă, în casă.

Acesta a fost internat într-un spital de psihiatrie de mai multe ori în ultimii ani, după cum au menționat procurorii, și a recunoscut la audieri că este autorul crimei, potrivit News.ro

Procurorii au început cercetările după ce un bărbat din Radomireşti a anunţat că a găsit-o pe mama lui în stare de inconştienţă, în locuinţa acesteia, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

„Victima S.I., în vârstă de 84 de ani, din comuna Radomireşti, judeţul Olt, prezenta mai multe plăgi înjunghiate în zona toracică, iar echipajul medical venit la faţa locului a constatat decesul acesteia”, au declarat procurorii.

La audieri, bărbatul a recunoscut că el este autorul crimei. Procurorii susțin că acesta și-a înjunghiat mama de cinci ori în zona pieptului cu un cuțit de bucătărie.

„Moartea numitei S.I., în vârstă de 84 de ani, a fost cauzată, cel mai probabil, de insuficienţa respiratorie acută, consecinţa unor multiple plăgi înţepate-tăiate penetrante toracice ca urmare a unei heteroagresiuni”. 

Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește şi: Poliţist rănit după ce un şofer beat a forţat un baraj al poliţiei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS