15.1 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni depistați la volan fără să aibă permise de conducere

Doljeni depistați la volan fără să aibă permise de conducere

Doi doljeni au fost depistați de polițiști la volanul unor mașini fără să aibă permise de conducere, iar unul dintre ei era și sub influența alcoolului.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Calafat au oprit vineri seară pentru control, pe strada Parângului din localitate, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 65 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul pe care îl conducea.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat și fără permis de conducere

Tot vineri, la ora 18.50, polițiști din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Breasta au depistat un bărbat, de 38 de ani, în timp ce conducea un vehicul pe strada Teilor, din comuna Predești.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul condus este neînmatriculat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Citește și: Mehedinți: „Ștafeta Veteranilor” a ajuns şi la Drobeta Turnu Severin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS