14.4 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Percheziții la Ivoarele, într-un dosar de violență asupra animalelor

Olt: Percheziții la Ivoarele, într-un dosar de violență asupra animalelor

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au efectuat sâmbătă dimineață patru percheziții domiciliare la locuințele unor localnici din comuna Izvoarele, județul Olt.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal, constituit la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, în care sunt efectuate cercetări pentru rănirea cu intenție a animalelor.

Pe 14 octombrie, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr, de 28 de ani, din comuna Izvoarele, în noaptea de 13 spre 14 octombrie a.c., ar fi exercitat acte de violență asupra unui exemplar canin din rasa ogar.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor bunuri care privesc posibila activitate infracțională.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Polițiștii Biroului pentru Protecția animalelor continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale care se impun.

Citește și: Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Dolj au desfășurat activități de conștientizare la Semimaratonul Craiovei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS