12.6 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Beat şi cu permisul suspendat, prins după o urmărire ca-n filme

Craiova: Beat şi cu permisul suspendat, prins după o urmărire ca-n filme

POLITIST

Ieri, polițiștii din cadrul Secției 4 Craiova, aflându-se în serviciul de patrulare pe bulevardul Dacia au observat un autoturism cu un mers neregulat motiv pentru care au trecut la urmărirea şi oprirea acestuia prin folosirea semnalelor acustice şi luminoase.

La volanul autoturismului wv a fost identificat Badea Marin, de 52 de ani, din Craiova, care emana miros de alcool. B. Marin a refuzat testarea cu aparatul etilotest declarând că doreşte să îi fie recoltate probe biologice de sânge, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova unde i-au fost recoltate două probe biologice de sâge.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că Barbu Marin avea suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS