14.2 C
Craiova
marți, 29 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoNoul Ford Puma, produs la Craiova, disponibil acum și cu motorizare diesel și cutie automată

Noul Ford Puma, produs la Craiova, disponibil acum și cu motorizare diesel și cutie automată

Ford a extins gama modelului Puma, oferind opțiuni suplimentare de echipare și de motorizare.

Clienții pot acum alege, pentru prima dată, între un Ford Puma cu motor diesel EcoBlue de 1,5 litri și 120 CP, un Ford Puma echipat cu transmisie automată cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj și o nouă variantă luxoasă de echipare – Puma ST-Line Vignale.

Ford a investit aproximativ 200 de milioane de euro în unitatea sa de producție de ultimă generație de la Craiova pentru a sprijini producția modelului Puma. Astfel, investiția Ford la Craiova din 2008 până în prezent se ridică la 1,5 miliarde de euro.

Luxosul Puma ST-Line Vignale

Având la bază varianta sportivă Puma ST-Line, Puma ST-Line Vignale oferă un plus de stil și specificații premium. Detaliile unice includ grila superioară din aluminiu satinat, grila inferioară de culoare neagră, bara de protecție inferioară în culoarea caroseriei și un spoiler spate de dimensiuni mari. Echiparea standard include faruri LED, scaune cu tapițerie din piele Windsor, volan îmbrăcat în piele Manacor, sistem de sunet premium B&O și sistemul Ford KeyFree.

Variantele de echipare disponibile pentru modelul Puma, Titanium, Titanium X și ST-Line X, dispun de tehnologii inovatoare în standard, inclusiv de Sistemul de asistență pre-coliziune cu frânare post-impact, precum și de soluția versatilă de stocare Ford MegaBox, capabilă să găzduiască obiecte de până la aproximativ 115 cm înălțime – cum ar fi plantele de casă sau echipament de golf – într-o poziție verticală.

Gama extinsă Ford Puma este disponibilă pentru comenzi la dealerii autorizați Ford din România.

La începutul acestei luni, Ford a anunțat că un nou model Ford Performance, Puma ST, se va alătura gamei la sfârșitul acestui an.

„Clienții ne-au transmis că doresc o serie de opțiuni care să ajute la găsirea unui echilibru între stil, nivel de echipare, performanță și eficiență și care să li se potrivească perfect. Ne-am angajat să livrăm toate acestea prin intermediul lui Ford Puma, prin noul Puma ST care va veni la sfârșitul acestui an, și asta nu este totul”, a declarat Roelant de Waard, vicepreședinte, Marketing, Vânzări & Service, Ford Europa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS