6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO tânără se zbate între viaţă şi moarte. Haideţi să îi întindem o mână de ajutor!

O tânără se zbate între viaţă şi moarte. Haideţi să îi întindem o mână de ajutor!

Loredana Firescu este o tânără de 27 de ani, din Balş, care dă cea mai grea luptă cu viaţa. Deşi este atât de tânără şi de frumoasă, acum este nevoită să lupte cu toate puterile pentru viaţa ei. O boală cruntă i-a răpit sănătatea, iar acum are nevoie disperată să ajungă la o clinică din străinătate. Din păcate, starea ei este extrem de gravă, iar multe clinici au refuzat-o deja.
Loredana a fost o tânără sănătoasă, a urmat o facultate din Craiova, însă în 2020 avea să afle o veste cutremurătoare. A fost diagnosticată cu neoplasm glandă parotidă dreaptă. A urmat un tratament de chimioterapie şi radioterapie, iar medicul ei i-a spus că evoluţia este favorabilă şi că boala este în regresie.

Cancerul a recidivat şi mai atroce

Din păcate, în luna septembrie a anului 2021, cancerul a recidivat. Pe lângă neoplasmul de glandă parotidă au apărut metastaze osoase cu fracturi vertebrale, deşi la ultimele analize efectuate în iunie 2021, acestea nu au arătat nimic. A urmat din nou şedinte de chimioterapie şi radioterapie şi totul părea că merge bine. Însă, chiar în noaptea de Revelion, Loredana a leşinat şi a ajuns la spital. Starea ei s-a înrăutăţit drastic, iar acum tânăra se află la Terapie Intensivă, iar medicii îi dau foarte puţine şanse.

Asociaţia Ajutor Divin a aflat despre cazul Loredanei şi a decis să se implice în povestea ei. Asociaţia caută, în acest moment, o soluţie pentru tânără. Din păcate, însă, multe clinici deja i-au refuzat transferul, însă asociaţia continuă să caute cu disperare o clinică care îi poate da o mică şansă tinerei. „Am hotărât să ne implicăm şi noi. Am vorbit cu mama şi iubitul lui Loredana şi împreună am hotărât să căutăm de urgenţă o clinică în Turcia sau Israel sa oriunde în lume să îi mai dăm o şansă la viaţa chiar dacă medicii spun că este foarte grav şi şansele sunt reduse. Noi încă sperăm că se mai poate face ceva. Trebuie să ne rugăm împreună ca Loredana să reziste. Familia are mare nevoie de bani, pentru că au cheltuit tot ce au strâns până acum şi sunt disperaţi, văzând copilul într-o asemenea situaţie .

Loredana este în spitalul din Slatina

În momentul de faţă, Loredana este internată pe Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare extrem de gravă. Asociaţia Ajutor Divin a preluat tot ceea ce ţine de cazul Loredanei şi face tot posibilul să găsească o portiţă pentru salvarea Loredanei. Chiar dacă este enorm de greu, noi putem întinde o mână de ajutor pentru ca familia să fie pregătită cu banii necesari unui eventual transfer la un spital din străinătate. „Noi nu putem să lăsăm să moară cu zile un copil aşa frumos. Ne ocupăm de tot ceea ce este nevoie, încercăm să apelăm la oricine este nevoie. Luptăm până în ultima clipă, poate se întâmplă o minune şi reuşim. Dar avem nevoie ca oamenii să fie lângă noi“, a spus Aurel Firu, directorul Asociaţiei Ajutor Divin.

Cei care vor să ajute au la dispoziţie conturile Asociaţiei Ajutor Divin:
RO40BTRLRONCRT0567731401 LEI
RO87BTRLEURCRT0567731401 Euro
RO45BTRLGBPCRT0567731401 GBP
Cu menţiunea: pentru Firescu Loredana.

Citeşte şi: Gazele naturale s-au scumpit cu peste 50% în ultimul an

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS