6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTransport agabaritic pe ruta Calafat Pod PTF - Nădlac II PTF

Transport agabaritic pe ruta Calafat Pod PTF – Nădlac II PTF


Un transport agabaritic pe ruta Calafat Pod PTF – Nădlac II PTF se desfășoară până pe 26 ianuarie. Vehiculul transportă o structură metalică.  În perioada 23.01.2024 – 26.01.2024 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Calafat Pod PTF – DN56 – Maglavit – DN56A – DN6 – Drobeta Turnu Severin   –  DN67 – Centura Drobeta Turnu Severin – DN6 – Varianta Ocolitoare Caraș Severin – DN6 – Varianta Lugoj – A6 – A1 – Nădlac II PTF A1 – Nădlac II PTF.

Lățimea maximă a vehiculului este de 3,30 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Circulația pe drumurile publice a vehiculelor se face cu viteza maximă de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. 

Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la:

  • Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.,
  • telefon 021/264.33.33; 021/9360,
  • accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Citește și: (VIDEO) Șase persoane au murit într-o explozie în capitala Mongoliei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS