33.4 C
Craiova
sâmbătă, 6 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Mobilizare uriașă pentru găsirea fetiţei de doi ani care a dispărut la Breasta

(VIDEO) Mobilizare uriașă pentru găsirea fetiţei de doi ani care a dispărut la Breasta

-

UPDATE: La solicitarea Inspectoratului Județean de Poliție al judeţului Dolj, două echipe de salvatori din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj și cel al Consiliului Județean Vâlcea se deplasează către zona Breasta-Craiova pentru a se alătura echipelor de căutare angrenate în căutare unui copil de 2,5 ani dispărut de acasă.
Salvamontiștii vor căuta cu ajutorul dronelor cu termoviziune și echipamentelor de vizionare cu infraroșii.
De asemenea, a fost activat Centrul Național de Analiză Date Salvamont-Vodafone de la Târgu Jiu pentru analiza cu programul SARUAV bazat pe inteligenta artificiala a imaginilor colectate de drone.

Ştirea iniţală: Mobilizare uriașă pentru găsirea fetiţei de doi ani care a dispărut luni, în jurul prânzului, din Breasta. Peste 100 de oameni, polițiști, jandarmi, pompieri, dar și voluntari din localitate o caută.

O fetiţă în vârstă de doi ani şi jumătate este căutată de poliţiştii din Dolj după ce a dispărut din faţa locuinţei.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, luni, în jurul orei 12.30, că o fetiţă de doi ani şi cinci luni a dispărut de acasă. Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat, care este vecinul părinţilor fetiţei.

„Peste 100 de oameni, polițiști, jandarmi, pompieri, dar și voluntari din localitate sunt în acest moment mobilizați pentru găsirea copilei de 2 ani și 5 luni, din comuna Breasta, dată dispărută. Căutările beneficiază și de sprijinul elicopterului SMURD“, potrivit IPJ Dolj.

Semnalmente: înălţime 100 cm, greutate 12-14 kg, ochii căprui, părul șaten, scurt, ondulat. La momentul plecării, minora purta un tricou galben, pantaloni lungi de culoare negru, fiind desculță.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Citeşte şi: O fetiţă din Breasta a plecat de acasă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ANM anunță o cupolă de foc peste țara noastră

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza în intervalul 7-14...

ȘTIRI GdS