20.1 C
Craiova
miercuri, 3 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Bărbat arestat preventiv după ce a furat o tonă de motorină

Dolj: Bărbat arestat preventiv după ce a furat o tonă de motorină

Un bărbat de 29 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a furat o tonă de motorină din rezervoarele a patru excavatoare aflate pe un şantier în judeţul Dolj.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că un bărbat de 29 de ani din comuna Gherceşti este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. 

„Polițiști din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Pielești au reținut, pe 23 iunie, pentru 24 de ore, un bărbat, de 29 de ani, din comuna Ghercești, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, în perioada 1-07 mai, aflându-se pe un şantier în lucru, din comuna Gherceşti, acesta ar fi sustras aproximativ 1.000 de litri de motorină din rezervoarele a patru excavatoare staţionate, prin forţarea capacelor şi tăierea furtunului de alimentare. Totodată, bărbatul este bănuit că a condus un autoturism cu un număr fals de înmatriculare pe drumurile publice din comuna Gherceşti şi fără a poseda permis de conducere”, au afirmat poliţiştii. 

Polițiștii l-au reţinut pe bărbatul de 29 de ani, pentru 24 de ore

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reţinut pe bărbatul de 29 de ani, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Ieri, 24 iunie, persoana reținută a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Gorj: Bărbat de 75 de ani, dispărut la pescuit în zona unor lacuri din Câlnic

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS