11.7 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn bărbat a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri pe o stradă din Craiova

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri pe o stradă din Craiova

Un bărbat a fost prins în flagrant delict, de către un echipaj de jandarmi, pe o stradă din municipiul Craiova, în timp ce ar fi comercializat două doze de cocaină.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost prins în flagrant delict, de către un echipaj de jandarmi, pe o stradă din municipiul Craiova, în timp ce ar fi comercializat două doze de cocaină.

De asemenea, asupra acestuia au fost descoperite, pregătite pentru vânzare, alte trei doze din același drog de mare risc“, potrivit IPJ Dolj.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au dispus reținerea bărbatului

La data de 28 iulie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

La data de 29 iulie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Citeşte şi: Fetiței rănite în accidentul din Pantelimon i-a fost amputat piciorul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS