7.6 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCartierul ANL Potelu s-a extins cu încă două blocuri. Primăria a făcut recepţia celor 64 de locuinţe

Cartierul ANL Potelu s-a extins cu încă două blocuri. Primăria a făcut recepţia celor 64 de locuinţe

Cartierul ANL din zona Romaneşti Potelu s-a extins cu încă două blocuri. Ieri, Primăria Craiova a finalizat recepția noilor locuințe de pe strada Potelu, destinate tinerilor.

Lucrările au început în vara anului 2022, fiind o continuare a proiectului de cartier ANL existent. Fiecare clădire are parter, trei etaje și pod, iar cele 64 de locuințe sunt dotate cu centrală proprie de apartament. Blocurile beneficiază de zone verzi și sunt asigurate locuri de parcare pentru rezidenți.

Branșamentele la utilități, atât la clădiri, cât și la apartamente, au fost realizate de Primăria Craiova, în timp ce locuințele au fost executate de Agenția Națională pentru Locuințe – ANL.

Locuinţele au fost repartizate

Au fost construite patru scări de bloc și un număr total de 64 locuințe. 20 apartamente sunt cu o cameră și 44 apartamente sunt cu două camere, destinate exclusiv tinerilor sub 35 ani.
Clădirile au fost anvelopate cu sistem termoizolant pentru pereții exteriori. Apartamentele au centrală termică proprie, gresie și faianță, parchet laminat și tâmplărie din PVC, în timp ce intrările în spațiile comune sunt dotate cu tâmplărie din aluminiu.
Locuinţele au fost deja repartizate. Analizarea cererilor şi stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea acestora s-a făcut până la sfârşitul lunii aprilie 2024, luându-se în considerare cererile nou depuse sau actualizate până la sfârşitul lunii martie 2024.

Citeşte şi: Persoanele hărţuite să aibă curaj să facă plângere penal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS