17.8 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaCraiova: Atelier de scriere creativă la Muzeul Cărții și Exilului Românesc

Craiova: Atelier de scriere creativă la Muzeul Cărții și Exilului Românesc

Muzeul Cărții și Exilului Românesc organizează joi, la ora 10.00, un nou atelier de scriere creativă, dedicat celor care vor să participe în vacanța de vară la proiecte educative.
Atelierul, intitulat „Povești din vacanța de vară”, reprezintă cea de-a treia întâlnire organizată în cadrul proiectului educațional „Clubul de lectură pentru copii și adolescenți”, coordonat de Elena Bălășanu, cercetător la Muzeul Cărții și Exilului Românesc.
Pentru că vacanța de vară se apropie de final, organizatorii atelierului lansează elevilor provocarea de a-și folosi imaginația pentru a scrie propria poveste (trăită sau imaginată).

În felul acesta, participanții vor descoperi pas cu pas cum se scrie o poveste folosind diverse modalități de exprimare și vor pătrunde în lumea fanteziei prin intermediul personajelor create.
La atelier sunt invitați să participe copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Înscrierile se desfășoară în perioada 20-25 august, în intervalul orar 9.00-16.30, la numărul de telefon 0371 184 990.

Citește și: Cetățeni sirieni depistați când săreau gardul spre România, în zona Calafat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS