10.3 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiova: Arestat preventiv pentru că şi-a bătut concubina

(VIDEO) Craiova: Arestat preventiv pentru că şi-a bătut concubina

-

Un craiovean de 27 de ani a fost arestat preventiv, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de violenţă în familie

Polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au reținut, în noaptea de 4 spre 5 septembrie, pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

„Din cercetări poliţiştii au stabilit că pe 4 septembrie, tânărul în timp ce se afla la domiciliul comun, din Craiova, ar fi lovit-o cu pumnul la nivelul umărului pe concubina sa, o tânără de 22 de ani, din localitate, în urma unor discuţii în contradictoriu purtate cu aceasta. Ulterior, cei doi s-au fi deplasat cu autoturismul pe raza municipiului, unde a izbucnit un nou conflict, cel în cauză agresând-o din nou pe concubina sa“, potrivit IPJ Dolj.

Tânăra a fost transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind totodată emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore

În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de ieri, tânărul reţinut a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi: După arestarea lui Durov, Telegram îşi schimbă politica

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dolj: Doi bărbați au murit într-un accident la Plopșor

Doi bărbați și-au pierdut viața, azi noapte, într-un accident...

ȘTIRI GdS