12.9 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Arestați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice după ce s-au bătut pe stradă

(VIDEO) Arestați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice după ce s-au bătut pe stradă

-

Doi tineri, de 19 și 20 de ani, din Craiova și comuna Botoșești-Paia, s-ar fi luat la bătaie pe stradă, iar un bărbat a alertat poliția. Cei doi au fost arestaţi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secţiei 5 Poliție Craiova au reținut, Îîn noaptea de 7 spre 8 septembrie, pentru 24 de ore, doi tineri, de 19 și 20 de ani, din Craiova și comuna Botoșești-Paia, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Poliţiştii au fost sesizaţi, în seara zilei de 6 septembrie, de către un bărbat, de 41 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, pe strada Tineretului are loc un conflict între două persoane de sex masculin. La fața locului s-au deplasat polițiștii, persoanele în cauză nefiind găsite.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, au fost identificați doi tineri de 19 și 20 de ani, bănuiți de comiterea faptei“, potrivit IPJ Dolj.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi, pentru 24 de ore

În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citeşte şi: Atac armat în SUA. Mai multe persoane au fost rănite pe o autostradă din Kentucky

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

UPDATE – Cutremur cu magnitudinea de 5,2, în România

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2, s-a produs, luni...

ȘTIRI GdS