14 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPaznici de vânătoare, agresaţi de trei bărbaţi într-o comună din Dolj

Paznici de vânătoare, agresaţi de trei bărbaţi într-o comună din Dolj

Într-o comună din judeţul Dolj, doi paznici de vânătoare au fost agresaţi de trei bărbaţi, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Ei au precizat că agresorii au fost identificaţi şi au vârste cuprinse între 29 şi 32 de ani.

”În seara zilei de 7 septembrie 2024, în jurul orei 23.17, Secţia nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 41 ani, din comuna Rojişte, în calitate de paznic de vânătoare, cu privire la faptul că, în jurul orelor 23.10, aflându-se în extravilanul comunei Rojişte, în timpul serviciului, împreună cu un coleg în vârstă de 33 ani, ar fi fost agresaţi de către trei persoane”, au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului i-au găsit pe cei doi paznici de vânătoare, care le-au declarat că au fost agresaţi de trei bărbaţi, care apoi au fugit. 

”În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, la scurt timp au fost identificaţi cei trei bărbaţi, aceştia având vârstele cuprinse între 29 şi 32 de ani, din comuna Rojişte”, a menţionat sursa citată.

Cercetările continuă în acest caz pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

Citeşte şi: Muncitorul prins furând din mâncarea bolnavilor, dat afară de la Spitalul Județean Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS