24.8 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSalubritate Craiova își deschide porțile pentru craioveni

Salubritate Craiova își deschide porțile pentru craioveni

Salubritate Craiova organizează sâmbătă, 5 octombrie, între orele 10.00 – 14.00, la sediul bazei de utilaje de pe str. Fluturi, nr. 48, Ziua Porților Deschise.
Craiovenii pot vedea „gospodăria” a institu?iei:

  • atelierul auto, unde toate utilajele sunt puse la punct pentru a fi mereu pregătite să iasă pe teren,
  • autovehiculele multifuncționale și moderne, care vă vor fi prezentate cu un tur de onoare – o încântare mai ales pentru cei mici.

„Îi veți cunoaște pe #OameniiSalubrității, pe responsabilii de activități și veți afla, direct de la sursă, detalii tehnice și amănunte despre modul în care reușim să ne organizăm ca să deservim cetățenii orașului.
Totul va fi completat și de un târg de adopții canine. Astfel, câțiva dintre câinii cazați la Adăpostul canin Craiova vi se vor prezenta loiali, frumoși și sinceri, iar noi sperăm să vă cucerească și să-i luați acasă!

Desigur, târgul de adopții vine cu ajutor din partea prietenilor de la Maxi Pet România, care vor oferi pachete-cadou adoptatorilor și cărora le mulțumim!
Indiferent că sunteți copii sau adulți, #CraiovaCuratăÎmpreună este pentru toți. Vrem să vă arătăm mecanismul din spatele acestui crez, pentru că o echipă se construiește cu încredere și informare! Vă așteptăm să ne cunoașteți!“, potrivit Salubritate Craiova.

Citește și: Faceți cunoștință cu Pesto: puiul de pinguin gras și superstar viral

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS