18.3 C
Craiova
marți, 1 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Razie desfăşurată de poliţişti în zona Aeroportului Internațional Craiova

(VIDEO) Razie desfăşurată de poliţişti în zona Aeroportului Internațional Craiova

-

În zona Aeroportului Internațional Craiova a fost organizată, astăzi, în intervalul orar 11.00-14.00, o acțiune tip „Razie”, cu efective mărite, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor antisociale și a traficului și consumului de substanțe psihoactive.

„În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Aeriene, Punctului Poliției de Frontieră Aeroport Craiova şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, dar și o grupă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj“, potrivit IPJ Dolj.

Acțiunea a vizat creșterea gradului de siguranță a cetățeanului în Aeroportul Internațional Craiova, aerogară, la cala avioanelor, în parcarea publică și în zonele limitrofe, intensificarea controalelor la punctele de acces spre și dinspre platforma aeroportuară, precum și a autovehiculelor societăților care desfășoară activități de handling, prevenirea și combaterea oricăror fapte cu violenţă sau depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii și cercetarea acestora în legătură cu faptele comise pe raza aeroportului.

Totodată, au fost desfăşurate activităţi specifice pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau a traficului de persoane.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, în întreg județul, iar scopul acestora nu este acela de a aplica sancțiuni, ci de a preveni orice eveniment negativ, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Greva foamei în lanțuri la sediul CEO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Motociclist rănit grav la Târgu Jiu

Un motociclist a fost rănit grav în urma impactului...

ȘTIRI GdS