19.5 C
Craiova
miercuri, 3 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjManagerul SJU Târgu Jiu are 4 rude angajate la unitatea medicală

Managerul SJU Târgu Jiu are 4 rude angajate la unitatea medicală

Managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, a recunoscut public faptul că are 4 rude angajate la unitatea medicală.

Anunțul a fost făcut în contextul în care Consiliul de Administrație a declanșat organizarea unui concurs pentru selectarea unui nou manager. Dumitru Vienescu a spus că la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu mai este angajată soția sa, o cumnată și încă doi cumnați.

Dumitru Vienescu a precizat că soția lucra deja la spital, în momentul în care a cunoscut-o: „Da, soția lucrează la Spitalul Județean, dar era aici când m-am angajat eu. Mai este salariată o cumnată și încă doi cumnați. Au fost încadrați la unitatea medicală, fiecare pe postul său, cu atribuțiile din fișa postului”, a declarat Dumitru Vienescu, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Acesta a fost până acum un an și jumătate director economic, însă a fost promovat manager după înlăturarea din funcție a economistului Gigel Capotă.

Dumitru Vienescu lucrează la noul Plan de management

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, a mai anunțat că lucrează la Planul de management pentru concursul care va avea loc la unitatea medicală. Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a declanșat procedurile pentru organizarea concursului în vederea selectării unui șef pentru unitatea spitalicească.

Actualul manager interimar Dumitru Vienescu a declarat că va participa la concurs. Vienescu a mai spus că lucrează la Planul de management pe care îl va depune la Comisia de concurs în cursul săptămânii viitoare. Documentul trebuie să conțină 60 de pagini cu propunerile pentru îmbunătățirea activității Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Dosarele candidaților se pot depune până pe 15 martie. Concursul va trebui să fie finalizat până pe 29 martie, iar contractul de mandat cu noul manager va fi semnat imediat, astfel încât activitatea să înceapă pe 1 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS