20.5 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPandurii a contestat falimentul, la Curtea de Apel din Craiova

Pandurii a contestat falimentul, la Curtea de Apel din Craiova

Clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu a contestat miercuri decizia de declanșare a procedurii falimentului. Este de amintit că Tribunalul Gorj a deschis săptămâna aceasta procedura falimentului la Clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu Magistrații gorjeni au fost de acord cu toate cele 6 cereri de faliment depuse de unii dintre creditori, jucători de fotbal sau antrenori. Datoriile Clubului se ridică la peste 2,3 milioane de euro. Echipa a fost exclusă din Liga a doua și acum evoluează în Liga a 4-a.

Camilian Floroiu, președintele Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, a declarat că așteptă un alt verdict la Curtea de Apel din Craiova. Echipa Pandurii Lignitul Târgu Jiu a fost vicecampioana României și a evoluat în cupele europene.

Selecționerul Edi Iordănescu este printre creditori

Fostul antrenor al echipei Pandurii, actualul selecționer Edi Iordănescu, se află printre creditorii echipei. Reprezentanții Clubului Pandurii speră să aibă câștig de cauză la Curtea de Apel din Craiova, altfel echipa va dispărea.

„Am avut trei ani de groază cu insolvența în care ne împrumutam de la sute la mii de lei pentru a face deplasările și pentru a ne caza. Acum am ajuns sub spectrul falimentului. Sunt 6 cereri de faliment. Este fostul antrenor Iordănescu, fostul președinte Narcis Răducan, fotbalistul Herea. Chiar și administratorul a cerut falimentul și Primăria Târgu Jiu.

Unii au încasat banii din drepturile de televiziune. Am depus actele la instanță. Sper să se țină cont, la Craiova, de ele. Nu mai este decât un asociat la Club – USMO, restul s-au retras”, a declarat Camilian Floroiu, președintele Clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Acesta a recunoscut că între creditorii Clubului Pandurii este și fostul președinte Marin Condescu. Acesta ar fi împrumutat Clubul cu 800.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS