12.6 C
Craiova
marți, 1 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Accident cu o ambulanță, soluționat ca tamponare

Gorj: Accident cu o ambulanță, soluționat ca tamponare

Un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță a fost soluționat ca tamponare de către polițiștii gorjeni. Cu toate acestea, condițiile în care s-a produs evenimentul rutier sunt suspecte. Un bărbat, de 61 de ani, din Gorj, care conducea o autoutilitară, a intrat în coliziune cu o ambulanță care transporta un pacient. Autoutilitara nu a oprit și a fost găsită abandonată la 2 kilometri de locul evenimentului rutier.

„La data de 22 iunie a.c., un bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a sesizat Poliția Orașului Târgu Cărbunești, prin apel de urgență, despre faptul că în timp ce conducea un autoturism pe DN 67B Licurici, din direcția Târgu Cărbunești-Hurezani, ar fi fost acroșat de o autoutilitară care nu a oprit în urma coliziunii.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că autoturismul condus de apelant prezenta avarii, nefiind înregistrate victime omenești.

Polițiștii au identificat autoutilitara implicată în evenimentul rutier în comuna Licurici, la circa doi kilometri de locul producerii evenimentului.

Din investigații, polițiștii au stabilit că autoutilitara a fost condusă de un bărbat, de 61 de ani, din comuna Bumbești-Pițic. Acesta s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Târgu Cărbunești, declarând că el a condus autoutilitara implicată în evenimentul rutier.

Testarea cu aparatul etilotest a bărbatului a indicat o valoare negativă. A fost sancționat contravențional de polițiști, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice”, conform IPJ Gorj.

Citește şi: Deținut evadat de la un punct de lucru din Timişoara 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS