30.1 C
Craiova
vineri, 6 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Parcul din Tismana, vandalizat cu toporul

Gorj: Parcul din Tismana, vandalizat cu toporul

Polițiștii gorjeni au început o anchetă, după ce persoane necunoscute au vandalizat Parcul din Tismana. Autoritățile locale sunt consternate de cele întâmplate.

Primarul orașului Tismana, Narcis Remetea, a depus o sesizare la poliție și cere implicarea cetățenilor pentru prinderea celor care au produs distrugerile în parc. Persoanele implicate în vandalizare au uitat să ia un topor de la fața locului, care ar fi fost folosit pentru distrugerea echipamentelor. În plus, zona este folosită de unii localnici și ca islaz comunal. În locul de joacă este bălegar.

„Cu regret și mâhnire vă anunț că Parcul orașului Tismana a fost vandalizat și distrus de indivizi care nu respectă munca altor oameni, iar gardul de împrejmuire a fost rupt intenționat pentru a introduce în curtea parcului cai. În cauză Poliția Orașului Tismana a deschis un dosar penal de furt și de distrugere.

Vă rog cine poate da detalii despre proprietarii acestor cai, să mă anunțe personal la telefon 0740 37 22 86 sau Poliția Tismana – poate sunt chiar făptașii furtului și distrugerilor cauzate.

Au mai fost distruse pichetele PSI, locuri de joacă, stâlpi de iluminat, uși, bănci, plante ornamentale, etc…un simplu lucru au uitat să ia la plecare indivizii – toporul. Haideți să ne implicăm cu toții pentru prinderea hoților. Parcul este închis noaptea”, conform primarului din Tismana, Narcis Petre Remetea.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Sute de case fără apă, din cauza unei avarii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS