21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Gorj: Femeie de 61 de ani, decedată într-un grav accident rutier la Telești

(VIDEO) Gorj: Femeie de 61 de ani, decedată într-un grav accident rutier la Telești

-

O femeie, de 61 de ani, a murit joi, în urma unui grav accident rutier produs în comuna gorjeană Telești. De asemenea, un bărbat, de 65 de ani, a ajuns la spital, din cauza rănilor.

În accident au fost implicate două autovehicule. O a treia mașină, care era în zonă, a fost avariată. „Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generate de un accident rutier produs pe raza comunei Telești, satul Șomănești în care au fost implicate două autovehicule.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD din cadrul instituției noastre. Echipajele de intervenție au constatat că, în urma impactului, unul dintre autovehicule s-a răsturnat. Două persoane au rămas încarcerate.
S-a intervenit pentru extragerea victimelor, un bărbat în stare de conștientă și o femeie în stare de inconștiență, fără semne vitale.
Bărbatul a primit primul ajutor calificat, concomitent cu aplicarea manevrelor de resuscitare femeii. Din păcate, femeia a decedat”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Citeşte şi: Un autoturism a trecut peste o femeie întinsă pe carosabil

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Femeie înjunghiată de concubin, care a venit după ea...

O femeia a fost înjunghiată sâmbătă lângă patiseria din...

ȘTIRI GdS