19.8 C
Craiova
joi, 27 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCea de-a treia zi de proteste la APM Gorj

Cea de-a treia zi de proteste la APM Gorj

Angajaţii Agenției pentru Protecția Mediului Gorj au intrat în cea cea de-a treia zi de proteste, ca urmare a inegalităților salariale fața de ceilalți funcționari publici.

„Începând cu data de 20.05.2024, ca urmare a discuțiilor purtate între salariații din agențiile de mediu, s-au stabilit următoarele:

Angajații APM Gorj declanșează proteste spontane sub următoarea formă:

  • Nu se preiau documentații noi pe toată durata zilei de lucru;
  • Angajații continuă activitatea de birou și cea desfășurată în teren, conform atribuțiilor de serviciu, pentru asigurarea respectării termenelor legale în ce privește emiterea actelor depuse anterior declanșării seriei de proteste spontane;
  • În sediul APM Gorj nu este permis accesul publicului, datorită lucrărilor de reabilitare a clădirii.
    Transmitem beneficiarilor APM Gorj solicitarea de a înțelege demersul legitim al salariaților. De reacția rapidă a forurilor decizionale va depinde durata protestului. Acesta se va suspenda imediat ce va fi publicată în Monitorul Oficial, Ordonanța de Urgență care elimină discriminarea salarială!
    Orice modificare în ceea ce privește decizia de a protesta spontan va fi adusă imediat la cunoștința publicului prin mesaj scris pe pagina de internet a APM Gorj http://apmgj.anpm.ro/ și la sediul instituției.”, conform unei informări.

Citeşte şi: Gorj: Un șofer băut a fugit cu mașina de polițiști

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS