34 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Gorj: Accident rutier grav cu trei victime, la Câmpu Mare

(VIDEO) Gorj: Accident rutier grav cu trei victime, la Câmpu Mare

-

Un grav accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în localitatea Câmpu Mare, comuna Scoarţa, județul Gorj.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, accidentul rutier s-a soldat cu 3 victime inconștiente, în urma impactului între un autocamion și o autoutilitară. La fața locului se intervine cu autospeciale ale SMURD și din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj.

„În jurul orei 10:00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Scoarța, satul Câmpu Mare în care au fost implicate o autoutilitară și un autocamion și o autoutilitară.
La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 3 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului, o persoană de sex feminin care era pieton a fost acroșată de unul dintre autovehicule și se afla în stare gravă, fiind în stare de inconștiență, iar o altă persoană de sex feminin care era conducătorul auto al autoutilitarei a suferit multiple leziuni, dar era în stare de conștiență, cooperantă.

Femeia inconștientă a fost stabilizată de către echipajele medicale și a fost transportată la spital, iar femeia din autoutilitară este evaluată medical în acest moment la fața locului, urmând să fie și ea transportată la spital.
Conducătorul auto al autocamionului nu a suferit leziuni”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Citeşte şi: Cod galben de disconfort termic ridicat în jumătatea sudică a Olteniei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Elena Lasconi este candidata USR la alegerile prezidențiale

USR a organizat azi un congres extraordinar pentru a...

ȘTIRI GdS