34 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Bărbat de 75 de ani, dispărut la pescuit în zona unor lacuri din Câlnic

Gorj: Bărbat de 75 de ani, dispărut la pescuit în zona unor lacuri din Câlnic

Acțiune în derulare a salvamonțistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea unei persoane anunțată că dispărută în zona lacurilor formate în carierele de cărbune din zona Câlnic – Hodoreasca.

Salvamontiștii acționează ca resursă de sprijin, la solicitarea Inspectoratului Județean de Poliție Gorj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj, alături de personal din cadrul acestor instituții.

Salvamontiștii au intervenit în timpul noptii cu echipe de cercetare terestră și de cercetare cu drone cu termoviziune și binocluri cu infraroșii și continuă acțiunea de căutare și în această dimineață cu echipaje de căutare terestră, trei drone de căutare aeriană, un echipaj cu barcă și, dacă va fi nevoie și cu scafandri și dronă subacvatică.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați, în noaptea de 24 spre 25 iunie 2024, de o femeie, cu privire la faptul că soțul său, Mutulescu Ion, în vârstă de 74 de ani, din Târgu Jiu, a plecat în dimineața zilei de 24 iunie a.c. de la locuința acestora din comuna Godinești și până în prezent nu s-a mai întors.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că acesta a plecat la pescuit în zona lacurilor din satul Hodoreasca, de pe raza comunei Câlnic, județul Gorj, unde i-a fost identificat autototurismul.

Semnalmente – Înălţime 1,70 metri, corpolent, greutate-75 de kg, ten măsliniu, ochii căprui, păr alb, faţă ovală.

La data plecării bărbatul purta pantaloni multicolori, tricou de culoare maro roșcat, papuci de casă, de culoare negru, iar pe cap purta o șapcă de culoare alb.

Persoanele care poate oferi detalii ce pot duce la identificare bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, potrivit IPJ Gorj.

Citeşte şi: Un înalt responsabil al armatei ucrainene, demis de Volodimir Zelenski

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS