28.7 C
Craiova
vineri, 6 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSaci galbeni pentru zeci de mii de gospodării din Gorj

Saci galbeni pentru zeci de mii de gospodării din Gorj

Zeci de mii de gospodării din 47 de localități din județul Gorj vor beneficia de luni de saci galbeni pentru colectarea separată a deșeurilor.

În sacul galben vor fi depuse ambalajele reciclabile. Sacul galben va fi ridicat de către operatorul de gunoi din cele 47 de gospodării.
„Începând de astăzi, toate gospodăriile din cele 47 de localități membre ADIS Gorj vor primi saci galbeni pentru colectarea fracției uscate! Totodată, sacii urmează să fie lăsați pe viitor doar acolo unde sunt scoși cei plini la poartă.

De asemenea, începând cu 1 august, recipienții care conțin fracția umedă împreună cu materialele reciclabile nu vor mai fi ridicați. Operatorul de salubrizare Polaris M Holding, împreună cu reprezentanții ADIS Gorj, va explica motivul acestui lucru acolo unde nu se vor ridica acești recipienți.

Vă invit să consultați pozele atașate în comentarii pentru a vedea exemple de recipienți care nu vor mai fi ridicați. Împreună putem contribui la un mediu mai curat și mai sănătos!”, conform unei postări a lui Luis Popa, directorul Direcției de Salubrizare din Consiliul Județean Gorj.

Citeşte şi: Mii de persoane au manifestat la Palma de Mallorca împotriva turismului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS