28.4 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpitalul Județean din Târgu Jiu angajează registratori medicali

Spitalul Județean din Târgu Jiu angajează registratori medicali

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu încadrează registratori medicali, în baza unor contracte de prestări servicii.

A fost declanșată procedura de selecție de oferte cu dată limită 30 iulie, pentru încheierea unui contract de prestări servicii de registratori medicali. Unitatea spitalicească din Târgu Jiu are nevoie de servicii registratură medicală: 1 persoană (registrator medical) – pentru asigurarea activității de registratură medicală în cadrul Biroului de Internări din structura Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. De asemenea, este nevoie de servicii registratură medicală – 1 persoană (registrator medical) – pentru asigurarea activității de registratură medicală în cadrul Secției Medicină Internă 2 (4 ore) și Secției ORL (4 ore) din structura Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Modalitatea de atribuire este o procedură internă de selecție oferte.

Deficit de medici specialiști

Contractele se vor încheia pe o perioadă determinată, până la 31.12.2024, cu posibilitatea prelungirii prin acte adiționale. În situația în care posturile vor fi ocupate prin concurs, contractul se va rezilia unilateral. Potențialii ofertanți vor depune oferte la secretariatul unității din Târgu Jiu până la data de 30.07.2024. Contractele vor începe din luna august, iar serviciile vor fi prestate în cele trei puncte de lucru unde este deficit de personal de registratură medicală.

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu are peste o mie de salariați, însă se confruntă de mai mulți ani cu deficit de personal medical superior calificat. Este vorba în principal de medici specialiști. Cele mai multe probleme sunt la Secția Cardiologie din unitatea medicală. Aici sunt probleme majore lună de lună în ceea ce privește asigurarea turelor de gardă. Se funcționează cu puțini medici, iar în anumite perioade în liniile de gardă nu există medici cardiologi.

Citeşte şi: Ansamblul Monumental Calea Eroilor este, oficial, în Patrimoniul UNESCO!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS