28.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMama copiilor spulberați în Capitală de mașina condusă de un tânăr de 16 ani este din Gorj

Mama copiilor spulberați în Capitală de mașina condusă de un tânăr de 16 ani este din Gorj

Tragedie în comuna gorjeană Alimpești. Sătenii se roagă pentru viața fetiței care a supraviețuit accidentului în care fratele său a murit. Mama celor doi copii spulberați de mașina condusă de un tânăr de 16 ani este o fiică a comunei Alimpești. De altfel, cei doi copii veneau des în vacanțe în Gorj.

Localnicii sunt șocați în urma celor întâmplate și se roagă ca micuța de 7 ani care a supraviețuit să fie salvată de medici.Este de precizat că doi fraţi de 7 şi 9 ani au fost spulberaţi de un individ de 16 ani, fără permis de conducere, în faţa unui mare parc din capitală.

Băiatul a murit pe loc, iar sora lui, a intrat direct într-o operaţie maraton. Şoferul de ocazie a fost arestat, deşi după accident a încercat să scape, fugind de la locul tragediei.

„Prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Gării Cățelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon. Din primele date, conducătorul unui autovehicul care se deplasa în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon a surprins și accidentat doi pietoni și a avariat patru autovehicule parcate. După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințare a poliției.”, conform Brigăzii Poliţiei Rutiere București.

Citeşte şi: ISU Vâlcea: Nu mai există focare active la incendiul de la depozitul de deşeuri de pe platforma Oltchim

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS